THE 5-SECOND TRICK FOR خواص عسل

The 5-Second Trick For خواص عسل

The 5-Second Trick For خواص عسل

Blog Article

عسل ها بسیار متنوع در رنگ و طعم هستند. رنگ عسل می تواند از زرد کم رنگ تا قهوه ای تیره تغییر کند.

این ترکیبات به تقویت انرژی بدن و جلوگیری از افت ناگهانی آن کمک می کنند.

رنگ عسل با توجه به سرچشمه اصلی شهد از سفید روشن تا سیاه دگرگون است؛ رنگ عسل با توجه به شهد مورد استفاده زنبور عسل، منطقه برداشت و مدت نگهداری متفاوت می‌باشد. هیچ تفاوتی از نظر کیفیت بین عسل‌های تیره و روشن وجود ندارد؛ بنابراین، آنچه به نادرست بین مردم شایع شده‌است که عسل زنبوران مادر (یعنی جمعیت زنبور عسل با ملکه مسن) تیره و غلیظ است، اما عسل زنبوران جوان (یعنی بچه کندوها)، روشن و رقیق است، پایه علمی ندارد. برای نمونه: عسل اقاقیا

در این بین عسل آویشن یکی از بهترین عسل‌ها برای مشکلات مجاری تنفسی است، که علت آن‌ هم مقادیر بالای آنتی اکسیدان موجود در این عسل است.

این مواد معدنی به حفظ تعادل الکترولیتی بدن کمک کرده و سلامت عضلات و استخوان ها را تقویت می کنند.

مصرف عسل به عنوان ماسک صورت یا به عنوان بخشی از روتین مراقبت از پوست می تواند به ترطیب پوست، کاهش التهاب و جلوگیری از پیری زودرس کمک کند.

عسل به عنوان یک منبع شیرینی طبیعی و click here انرژی در دوران باستان توسط انسان ها مصرف می شد. از مصریان قدیمی تا سومری ها و یونانیان باستان، تمدن های مختلف از عسل به عنوان یک ماده غذایی و دارویی استفاده می کردند.

برای اطمینان از اصالت عسل، بهتر است از تامین کنندگان معتبر خرید کنید.

تکرار این عمل تا چند بار در روز موجب از بین رفتن عفونت و ترمیم لثه می‌شود و همچنین باعث استحکام لثه ها می‌شود.

اغلب میکروب‌ها در عسل رشد نمی‌کنند و به همین علت، عسل مهروموم شده تا هزاران سال تخریب نمی‌شود.[۷][۸] عسل همچنین به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد می‌شود[۹] و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است.

عسل از دوران‌های قدیم مورد توجه و استفاده‌ی انسان‌ها بوده است و از آن به عنوان یک ماده‌ی غذایی مهم و تنها منبع قند (کربوهیدرات‌شان)، استفاده‌ می‌کرده‌اند.

این فرآوری دارای خواص آنتی باکتریایی طبیعی است که می تواند در مقابل عفونت های حلق و بینی مبارزه کند.

عسل، یکی از قوی‌ترین مهارکننده‌ها بر ضد التهابات گوارشی و زخم‌های معده‌ای است که توسط باکتری به وجود آمده اند.

در اساطیر و طب عامیانه، عسل هم به‌صورت خوراکی و هم موضعی برای درمان بیماری‌های مختلف از جمله ناراحتی‌های معده، زخم‌ها، زخم‌های پوستی و سوختگی‌های پوستی توسط یونانیان و مصریان باستان و در طب سنتی چینی و آیورودا استفاده می‌شد.[۶۷]

Report this page